Пчелин Ангелски ръце – натурални и качествени пчелни продукти


Влез за да препоръчаш този производител.
Loading...

Телефон: +359899158118


Пчелин "Ангелски ръце" - натурални и качествени ????пчелни ???? продукти!
Заповядайте да опитате от нашите натурални пчелни продукти.
Създадени от работливите пчелички ????- Пчелен мед и прополис, а от нас - пчелните ???? натурални продукти: пчелен тоник, клеева тинктура, тинктура от пчелен подмор, прополисов мехлем и други природни "глезотии"????.
Очакваме Ви!
С пожелания за дълъг живот и пълноценно здраве!

ВАЖНО!
Всички финансови постъпления (средства) от продажбата на ПЧЕЛНИТЕ ПРОДУКТИ - пчелен мед, клеева тинктура, сироп от млечни орехчета с мед и пчелен тоник ще бъдат дарени в кампанията - "Подай ръка - да дадем нормално детство на Ангел - Михаил и Георги", с цел подпомагане на необходимите им терапии и закупуване на ежемесечните им добавки в биохимичната им терапия - синовете ни са с тежък Аутизъм.
Не сме се отказали и продължаваме тяхната биохимична терапия, прилагат им се комплексно и терапии за двигателно развитие и сензорна интеграция - но всичко изисква постоянни средства - всички добавки и терапии изискват постоянни финансови средства!
Молим ви да продължите да ни подкрепяте, защото синовете ни Ангел - Михаил и Георги имат нужда от подкрепа и кампанията "Подай ръка - да дадем нормално детство на Ангел - Михаил и Георги" остава с цел подпомагане на необходимите им терапии и закупуване на ежемесечните им добавки в биохимичната им терапия!
Вярваме, че те са по - близо до възможността да подобрят своето състояние, да говорят, да се социализират и да станат членове на обществото ни!
Ако имате въпроси, винаги може да се свържете с мен!
тел.: +359 899 158118
инж. Елионора Недялкова - консултант - фитотерапевт


Зареждане на местоположение

Продукти:

Вашият коментар