Мъжки дезодорант

Друга козметика

цена: 8 лв за 50мл. 160 лв /л.
Оценка

Натурален дезодорант за мъже с етерични масла от Атласки Кедър, Мента и Чаено дърво.
Всички съставки са от Био ❤

Обновената рецепта на натуралният дезодорант включва в себе си по-фина и бяла хума. По този начин, дезодоранта е подходящ при носене на бели дрехи и чувството при апликация е още по-приятно 🙂
Една от разликите с обикновените дезодоранти е че не блокира изпотяването, което е важно за детоксикацията на организма. В същото време етеричното масло от чаено дърво дезинфектира и се бори с микробите, а маслото от мандарина придава освежаващ аромат. Има и „по-мъжка“ ароматна рецепта, ако ви интересува пишете едно съобщение.
Употреба:
Нанесете малко количество от кремообразният дезодорант върху чисти подмишници. При нормално потене е достатъчно да се нанесе веднъж сутрин. При по-обилно изпотяване можете да повторите през деня.
Ако сте се епилирали същият ден или използвали кола маска в областта на подмишниците, моля изчакайте поне няколко часа, за да дадете време на порите да се затворят и продукта да не проникне в тях. В противен случай може да се появи неприятно усещане.
Ако с времето дезодоранта започва да се втвърдява, моля добавете малко количество вода и разбъркайте. Сега отново ще е лесен за употреба. Имайте в предвид, че натуралната козметика е „жива“ козметика и тя се влияе от външните условия.

Цена
0
Качество
0
Обслужване
0
Бих купил отново
0
 yasr-loader

Още продукти от този производител:

Вашият коментар