Прополисов мехлем 30%

Прополисов мехлем 30%

Друга козметика

цена: 30 лв за 100мл. 300 лв /л.
Оценка

Прополисов мехлем 30% - 100 мл
100% натурален и ръчно направен продукт!

Състав: пчелен клей – прополис 30%, зехтин и бадемово масло, тамян и пчелен восък.
Прополисът има много добро действие при заболявания на кожата (херпеси, рани, изгаряния, нагноявания, постоперативни цикатрикси, рагади, екземи, протривания, лишеи и др.), ускорява процесите на резорбция в кожата, поради което се използва успешно в дерматологията и козметиката.
Благодарение на своите антивирусни, антитоксични и противовъзпалителни свойства, прополисът намира все по-широко приложение. Неоспорими са качествата му на стимулатор за възстановяването на тъканите при изгаряния, измръзване, следоперативни рани.
Прополисът заздравява лигавицата на устната кухина, действа благотворно при болести на венците. Мехлемът от прополис предпазва от рентгеново или друг вид облъчване.
Зехтина е едно от древните съкровища, които жените използвали за да поддържат кожата си здрава и красива . Още древните египтянки са използвали зехтина за да направят кожата си красива и сияйна по естествен начин.
Приложение: за третиране на проблематична кожа (акне, ранички, абцеси, дерматит и кожни алергии), при хемороиди, за третиране на гъбични заболявания по кожата, при вагинални възпаления (за интимните части), за вируси и херпеси по устните, лицето и гениталиите, при изгаряния, при ухапвания от насекоми и др.

Да се съхранява на недостъпно за деца място.
Съхранение: На хладно и сухо място.
НЕ Е ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Цена
0
Качество
0
Обслужване
0
Бих купил отново
0
 yasr-loader

Още продукти от този производител:

Вашият коментар